Bäst odds – så här hittar du de bästa oddsen

När du letar bra odds att spela på finns många bra svenska sidor på nätet. Det finns nämligen tjänster som specialiserat sig på att jämföra de bästa oddsen på marknaden. Här blir du guidad när det gäller spelformer, spelbolag och vad du egentligen bör leta efter. Detta kommer göra ditt bettande enklare och förhoppningsvis mer framgångsrikt. Här kommer vi gå igenom några av de bästa oddsjämförelsesidorna där ute.

Odds Online

Odds Online guidar bland alla möjliga olika oddsspel på sport från alla världens hörn. Här kommer du hitta mängder av spelobjekt och dessutom med möjligheten att jämföra odds från olika spelbolag. Odds Online har även mer utförliga recensioner av de olika spelbolagen. Inför de populäraste matcherna och spelobjekten kan du läsa en liten text, som ger dig inspiration till hur du kan spela. De tipsar även om aktuella kampanjer från spelbolagens sida. Här finns även mängder med annan matnyttig information att ta del av. Du kan till exempel läsa in dig på kommande tv-sändningar av matcher och evenemang. Här finns också intressant statistik och nyheter i samband med spelobjekten, som kommer hjälpa dig att ta fram ett bra bet. Du hittar även Odds Online på Facebook och Twitter.

Bra Odds

Bra Odds är enligt egen utsago ledande på det här med oddsjämförelse. De jämför hur spelobjekten värderas hos olika spelbolag, vilket hjälper dig att hitta de mest förmånliga oddsen. Här kan du också läsa om de hetaste oddsbonusarna, vilket kommer ge dig förmånligare spel. Hos Bra Odds kan du läsa de bästa speltipsen från de profilerade oddsexperterna som man samarbetar med. Genom att klicka på olika länkar på sidan kommer du till samarbetssajter som riktar in sig på saker som spelförslag och tips. I spelkalendern listas alla kommande heta spelobjekt så att du inte ska missa någon höjdpunkt.

Rekatochklart

Rekatochklart är ett mycket populärt spelcommunity som mängder av spelintresserade besöker varje dag. Här ges du olika speltips som tas fram utifrån vilket spelbolag som ger bäst odds på den specifika matchen. På varje större match finns ett specialspel som anses som extra spelvärdigt. Oddsen som tas fram på sidan rekommenderas av de så kallade "rekarna" som hemsidan samarbetar med. De är profilerade spelexperter som har som specialitet att hitta förmånliga odds. Flera av dessa experter har även egna bloggar, där du får ännu mer speltips och mer allmänna riktlinjer. Här kan du även besöka klotterplanket och diskutera spelandets ädla konst med andra intresserade. I spelskolan hittar du ett lexikon där de vanligaste termerna i samband med oddsspel tas upp. Ibland arrangeras även roliga tävlingar. Rekatochklart har matchguider där du kan läsa om aktuella skador och avstängningar, som påverkar spelandet. Man finns även på Facebook och Twitter.