Unibet travodds

Unibet

Unibet är ett företag vars bakgrund ligger i både Storbritannien och Norden. Det är ett stort företag som har vunnit många prestigefyllda pris, bland annat Sports Betting Operator of the Year flera gånger i rad, samt Live Operator of the Year. De är en ledande aktör med mångårig erfarenhet i branschen, vilket är varför de gång på gång har lyckats kamma hem dessa prestigefyllda vinster. De är en av jättarna – med goda skäl. De har kunnat leverera vad de ska, när de ska. Unibet har alltid varit rika på innovationer, vilket är en av de huvudsakliga anledningar till varför de är här idag.

Unibet har från och med några år tillbaka valt att storsatsa på trav med fasta odds. Detta är något kunderna har efterfrågat, och smart nog har de valt att lyssna på sina kunder. Unibets slogan är "för spelare, av spelare" och här visar de prov på just det.

Fasta odds

Med fasta odds så vet man alltid vad man betalar för. Meningen är inte att säga att övriga oddssystem är att köpa grisen i säcken, men med de fasta oddsen blir det aldrig en överraskning vad du vinner. Din potentiella vinst presenteras så fort du lägger ditt vad och vinsten förblir så stor när du har vunnit. Fasta odds brukar även leda till väldigt hög återbetalningsprocent, vilket naturligt sänks när oddset är flytande.

Fasta odds gör mycket bra för spelkulturen inom trav. Det finns en slags paranoia som byggs upp då oddsen är rörliga, det är enkelt att vilja "skydda" sin häst från att bli allt för frekvent vald, och därmed sänka ens egna utdelning. Utan den paranoian kan vänskapsband stiftas, till exempel på internet på ett sätt som inte har varit möjlig tidigare. På internetforum kan man dela med sig av sina erfarenheter och vinster, utan att det har någon negativ inverkan på ens egna vinster.

Utöver informationsutbytet som till högre grad kan ske nu, är det också så att i och med en garanterad vinst blir det enklare att spela med små insatser, och allt med att man blir duktigare eventuellt höja denna insats.

Att spela på hästar

Att spela på hästar är faktiskt en av de enklaste sporter man kan lära sig att ta del av. Varför skulle det vara så? Jo, just tack vare den utbredda kulturen som finns inom trav. En kultur som stimulerar vadslagning på trav, vilket bejakar sportens överlevnad. Det finns en anledning till att sporten är så stor i spelsammanhang, vilket är att den är så enkel att komma in i. Det är ett utbrett beteende att dela med sig av sina tips – inte minst av experter, vilka ofta talar i tidningar och på radio om deras heta förslag inför helgens lopp. Denna benägenhet till att dela med sig är i stort tack vare det att fasta odds inte påverkas av antalet som råkar spela på en särskild kusk eller häst. Det är detta som gör att spelare som spelar på trav är så pratglada. Det finns även gott om statistik på internet om trav och travodds, det är bara ut och söka.