Bet365

Bet365 är en av världens ledande spelbolag – och världens största bettingsajt sett till antal spelare. Över 19 miljoner spelare spelar på Bet365 i över 200 länder!

Bet365 har sitt säte i den brittiska staden Stoke-on-Trent och är med sina över 2 100 anställda därmed stadens största arbetsgivare. Bolaget startades 2000 av Denise Coates som nu driver det tillsammans med sin bror John. Deras far, den för de flesta mer kände Peter Coates, är styrelseordförande i bolaget – en position som han också håller i Premier League-laget Stoke City FC.

Varför Bet365

När man är världens största spelbolag gör man självklart någonting väldigt rätt. Det som är styrkan hos Bet365 är den enorma variationen av spel – både före matchen och live. Det finns dessutom alla möjliga tänkbara sporter och evenemang att spela på; inget annat spelbolag har bredden och djupet som Bet365 har. Här hittar du spel från världens alla hörn, dygnet runt, året runt. Kort sagt – här finns det alltid något att spela på.

Grym bonus

Förutom ett fantastiskt utbud erbjuder Bet365 även bonusar i världsklass. När du öppnar ett konto och gör din första insättning får du 100 % i bonus upp till 1 000 kronor!

Men det roliga tar inte slut där – du får dessutom 100 procent bonus på ditt första spel när du spelar via din mobil eller surfplatta!

Mobilapp

Bet365 har dessutom gjort det väldigt enkelt att spela på odds hos dem. Förutom en bra sajt erbjuder de också en riktigt gedigen, välgjord och snabb mobilapp som finns till både iOS, Android och Windows Phone.

Direktsänd sport

Något annat som gör Bet365 till ett fantastiskt verktyg när det gäller betting och spel på odds är att de erbjuder direktsänd sport – allt från fotboll och tennis till dart och squash. Det enda som krävs är att du har ett spelkonto hos Bet365 med pengar på, eller att du har lagt ett spel under de senaste 24 timmarna.

Dessutom kan du se direktsänd sport i din smartphone! Har du en iPhone, iPad, Android-telefon eller en Android-platta kan du följa din favoritsport utan att ens behöva starta datorn.